Savremena ploča – Postavljanje privremenog parkinga i puta za kretanje viljuškara

Srećni novogodišnji i božićni praznici!
24 decembra, 2019
BWC doo – nagrada za najlepšu cvetnu aleju 2021
30 juna, 2021

Dugogodišnji partneri u poslovanju su poželeli da izbegnu asfaltiranje oko zgrade svoje firme, a bilo im je potrebno da obezbede parking za klijente i zaposlene, kao i deo puta od ulaza do magacina.

BWC tim je predložio rešenje: Postavljanje polietilenskih ploča koje će postati privremeni parking i put za viljuškare.

Kupac se odlučio za jednostrano reljefne, crne polietilenske ploče koje su se savršeno uklopile sa bojom asfaltiranog dela dvorišta.

Prednosti privremenih puteva i parkinga su u njihovoj lakoj montaži/demontaži, dugotrajnosti ploča i njihovim odličnim mehaničkim osobinama.

Ploče se postavljaju na geotekstil tako da sa donje strane nema prljanja naslagama blata, a gornja površina je laka za održavanje – reljefna površina sprečava klizanje, a komadi blata se ne lepe za površinu ploče.

Ovakve ploče se mogu izraditi u različitim bojama i različitim dimenzijama. Njihova namena može biti za privremene trotoare, puteve za automobile, radne mašine, a po potrebi proizvodimo i ploče koje imaju nosivost 150 tona (Za kamione i teške građevinske mašine- na gradilištima gde se te mašine otežano kreću po blatu).