bwc-o-namaKompanija BWC Beograd d.o.o. je osnovana 1992. godine. Osnovna delatnost u početku je bila snabdevanje srpskog tržišta sirovinama za hemijsku, gumarsku  industriju i industriju plastike.

1995. naša kompanija pokreće u Srbiji  proizvodnju injekcionih medicinskih igala za jednokratnu upotrebu. Lista naših referenci obuhvata sve najveće medicinske centre, uključujuci Klinički centar Srbije i VMA.

2001. počinje naša uspešna dugogodišnja saradnja sa vodećim nemačkim i evropskim proizvođačem garažnih i industrijskih vrata i pretovarne tehnike, brandom HÖRMANN, koja  traje i danas.  Mnogi veliki i značajni projekti su nastali kao rezultat ove saradnje, između ostalih Poštanski centar u Zemunu, DELHAIZE distributivni centar u Staroj Pazovi, fabrika PHILLIP MORIS, NELT, NESTLE, MICHELIN …

2005. nakon izvršene privatizacije oživljamo i stalno unapređujemo proizvodnju  PP i PE ploča u našoj fabrici lociranoj u Batotama, opština Brus. Ova proizvodnja  je potpuno izvozno orijentisana i uz značajne investicije u tehnološke inovacije i povećanje kapaciteta predstavlja veoma značajan generator razvoja ovog kraja.

2007. počinje naš angažman na polju ekologije, vezan za tehnologiju otpadnih voda, proizvodnja prečistača otpadnih voda, separatora ulja i naftnih derivata, kao i saradnja sa renomiranim češkim kompanijama iz ove oblasti TOPOLWATER i ECONA. Na listi naših brojnih referenci su takvi projekti kao CHINAROAD AND BRIDGE CORPORATION, most Zemun-Borča, PUTEVI AD Užice, koridor X deonica Horgoš – Novi Sad, AKTOR A.T.E. ogranak Beograd, koridor X deonica Donji Neradovac – Srpska kuća.

Od 2009. sedište kompanije je u našem Poslovno-proizvodnom centru u Ugrinovcima, u neposrednoj blizini autoputa E 70, obilaznice oko Beograda i aerodroma Beograd.

Otvorenost za inovacije, praćenje trendova, suočavanje sa brojnim izazovima i promenama u okruženju  uz stalni napredak – to je  naša  poslovna  strategija  koje se dosledno pridržavamo godinama i koja nam je garant uspeha.

politika-drusrvene-odgovornosti_20160420
politika-ISM