Kompanija BWC Beograd d.o.o.

BWC je sinomim za poslovnost i apsolutnu orijentisanost potrebama korisnika. Stotine i stotine naših referenci govore o tome.

[virtual_slide_box id=“2″]

[virtual_slide_box id=“3″]

[virtual_slide_box id=“4″]

[virtual_slide_box id=“5″]

[zaptitle title=’Najnovije vesti’]

[zaptitle title=’Zašto izabrati BWC Group?’]

[vc_carousel layout=“title|link_post,image|link_post,link“ thumb_size=“300×200″ autoplay=“yes“ hide_pagination_control=“yes“ hide_prev_next_buttons=“yes“ wrap=“yes“]
Dugogodišnje iskustvo

Kompanija BWC je pre 12 godina uvela na srpsko tržište brend Hormann, svetski poznatog nemačkog lidera u proizvodnji različitih tipova vrata. Zahvaljujući BWC-u, ime HORMANN je poznato u Srbiji, ali i u zemljama u okruženju.

Kvalitet bez kompromisa

Kvalitet je uvek najbolja odluka – slogani su sa kojima Hormann nastupa širom sveta. Izuzetan dizajn vrata, osećaj za detalje, inovativna tehničko-tehnološka rešenja, veoma stroge norme u izboru materijala, sigurnost u eksploataciji proizvoda, to je ono po čemu se Hormann potpuno izdvaja od svoje konkurencije.

BWC - Pametan izbor

Izborom kompanije BWC, izabrali ste najbolju uslugu, pravovremeno i stručno snimanje postojećeg stanja, najbolju cenu, najkraće rokove isporuke i ugradnje, profesionalnu montažu, obezbeđen servis, besplatne savete, kao i mogućnost saradnje sa nama.